zondag 14 december 2014

4e Krijnenbouw Schaats-Loop

Tilburg (NB)


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 4e Krijnenbouw Schaats-Loop is inmiddels verlopen.

Op zondag 14 december organiseren IJsclub Tilburg en de atletiekverenigingen Attila en Tilburg Road Runners voor de vierde keer een winterduatlon in Tilburg. Dit sportevenement in Tilburg combineert schaatsen op de Ireen Wüst ijsbaan met lopen op de gemeentelijke atletiekbaan.
Iedereen kan meedoen, recreanten en wedstrijdatleten, jong en oud. Na diverse rondjes op de ijsbaan afgelegd te hebben worden de schaatsen in de wisselzone verwisseld voor loopschoenen. Vervolgens loop je naar de atletiekbaan waar het looponderdeel wordt afgewerkt. De finish is op de atletiekbaan.
Voor elk onderdeel en leeftijdscategorie is deelname in teamverband mogelijk waarbij de ene deelnemer schaatst en de andere loopt.
Nieuw dit jaar is de combinatie kind en ouder, kinderen van 8 t/m 10 jaar nemen het schaatsonderdeel voor hun rekening en hun vader of moeder gaan daarna hardlopen.
Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 7 december, er is geen gelegenheid tot na inschrijving. Alle informatie is te vinden op www.schaatsloop.nl.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 4e Krijnenbouw Schaats-Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 4e Krijnenbouw Schaats-Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Tilburg (NB).
Meer hardloopevenementen in Tilburg (NB).