woensdag 17 december 2014

Santa Run Valkenburg

Valkenburg, gemeente Valkenburg aan de Geul (LI)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Santa Run Valkenburg is inmiddels verlopen.

Kom gezellig woensdag 17 december 2014 naar Valkenburg aan de Geul; de kerststad van Nederland en doe om 17:00 uur mee met d verrassende en belevenisvolle Santa Run van Zuid-Limburg en ondersteun de Voedselbank van Zuid-Limburg.
Wij rennen zon ongeveer 5 km door het centrum van Valkenburg verkleedt als kerstman en aansluitend kunnen wij gaan kijken naar de bijzondere verlichte Christmas Parade.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Santa Run Valkenburg.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Santa Run Valkenburg zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Santa Run Valkenburg.