zondag 11 januari 2015

PWN Egmond Halve Marathon

Egmond aan Zee, gemeente Bergen (NH)

10,5 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement PWN Egmond Halve Marathon is inmiddels verlopen.

De PWN Egmond Halve Marathon trekt jaarlijks op de tweede zondag van januari 17.000 hardlopers naar de Noord-Hollandse badplaats. Niemand wil dé winterklassieker aan het begin van het jaar missen. Het evenement staat bekend om het schitterende parcours langs de Noord-Hollandse kust, maar het strand, de glooiende duinen en de altijd wisselende elementen maken het niet gemakkelijk. Er staan twee afstanden op het programma: de halve marathon (21,1 km) en de kwart marathon (10,5 km).

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement PWN Egmond Halve Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement PWN Egmond Halve Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement PWN Egmond Halve Marathon.