vrijdag 10 oktober 2014

Nightrun Stichting Jayden

Goes (ZE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Nightrun Stichting Jayden is inmiddels verlopen.

De Stichting Jayden Nightrun is een ludieke loop van 5 of 10 km en start om 19.30 uur op de Grote markt in Goes. De deelnemers ontvangen een hoofdlampje gesponsord door Goes Promotie. De route loopt door de binnenstad, de Hollandse Hoeve, de Veste en door de Grote Kerk terug naar de Grote Markt. Op de route staan oa muzikanten van de Zeeuwse muziekschool en Hofman productions heeft uitgepakt met verschillende vormen van licht en geluid. Na de loop is er gratis koffie en thee in de Grote Kerk waar ook Marjon van Iwaarden zal optreden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Nightrun Stichting Jayden.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Nightrun Stichting Jayden zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Goes (ZE).
Meer hardloopevenementen in Goes (ZE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Nightrun Stichting Jayden.