zaterdag 11 oktober 2014

Fitste van Deventer

Deventer (OV)

2 km - 6 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Fitste van Deventer is inmiddels verlopen.

De Fitste van Deventer is een obstakelrun rondom en dwars door het groene Venenplantsoen, sportpark Rielerenk en de Douwelerkolk.

Er worden twee routes gemaakt op het parcours met start en finish op sportpark De Rielerenk. Zo zal de KidsRun ongeveer twee kilometer lang zijn en de route voor de andere onderdelen ongeveer zes kilometer. Daarop komen de deelnemers diverse obstakels tegen zoals strobalen, autobanden, wateroversteken, klimmen, glijden, kruipen, rennen, slingeren etc. Een kort, maar intensief parcours voor iedereen die van een uitdaging houdt!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Fitste van Deventer.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Fitste van Deventer zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Deventer (OV).
Meer hardloopevenementen in Deventer (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Fitste van Deventer.