zaterdag 20 september 2014

Roendjen van ut Haventjen

Urk (FL)

2,8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Roendjen van ut Haventjen is inmiddels verlopen.

www.facebook.com/RoendjenvanutHaventjen

20 September zal het 'Roendjen van ut Haventjen’ plaats vinden. Een loop van 4 ronden met in totaal 8 kilometer, dwars door het oude dorp van Urk. Verder zal deze prachtige wedstrijd de deelnemers langs het IJsselmeer en over de havens en het strand van Urk voeren.

De start is om 11:00, vanuit cafe ’t Haventje van Urk. Waar de finishers na afloop een attentie, drinken en een snoepreep krijgen van het café.

Een loop op Urk kan niet afgesloten worden zonder een visje. Dus ’t Haventje heeft speciaal voor de lopers en hun fans een heerlijk vismenu samengesteld (tegen betaling).

Inschrijving kost slechts €10,-. Naast de mooie prijzen voor de winnaars wordt er een Garmin horloge onder alle deelnemers (die aanwezig zijn bij de verloting) verloot en zal iedereen verrast worden met een mooi aandenken. ‘Het rondje van ’t Haventje’ is een prachtige manier om het mooiste plekje op aarde sportief te herontdekken.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Roendjen van ut Haventjen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Roendjen van ut Haventjen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Urk (FL).
Meer hardloopevenementen in Urk (FL).