zondag 14 september 2014

Rock and Run for Water - Vondelpark

Amsterdam (NH)

6 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Rock and Run for Water - Vondelpark is inmiddels verlopen.

Op zondag 14 September vindt de 5e editie van de Rock and Run plaats in het mooie Vondelpark van Amsterdam. Naast de start en finish vanuit het Vondelpark Open Lucht Theater worden de lopers weer omringt door verschillende muzikale optredens tijdens de looproute van 6 f 12 kilometer.

Memphis Maniacs en Bl3nder
Ook dit jaar staan er weer spectaculaire acts klaar met als hoogtepunt niemand minder dan de MEMPHIS MANIACS! Met festivals als Parkpop, Concert at sea, Dauwpop en Mash Up Madness achter hun naam staat deze show voor een Uniek rock& roll spektakel met een dansvloer die je doet happen naar adem...

BL3NDER, een unieke mengeling van dampende jazz en vloeiende raps, staat voor Bas van Lier Trio n Die Ene Rapper. n voor n muzikanten met indrukwekkende bios, Wie kent bijvoorbeeld niet de Osdorp Posse? De sound van Bl3nder is een mix van heerlijke jazzarrangementen en stevige rock-stukken.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rock and Run for Water - Vondelpark.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rock and Run for Water - Vondelpark zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.