zondag 10 augustus 2014

Full Moon Run

Rheden (GE)

10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Full Moon Run is inmiddels verlopen.

Geef je run een unieke wending, dat is één van de visies van Social Mile. In samenwerking met Mindful Run gaan we weg van het bekende, op zoek naar iets anders en een andere beleving opdoen.

Bij volle maan hardlopen kun je niet alleen teren op je looptechniek. Je zult ook je oplettendheid moeten aanscherpen. Stil staan bij het hier en nu zal je daarbij helpen waar Martijn Mensink je graag over informeert. Uiteraard is er voldoende ruimte om te genieten van panoramische uitzichten.

Het evenement is geschikt voor zowel de beginnende en gevorderde hardlopers. Het is geen wedstrijd maar puur natuur. Samen uit, samen thuis, samen genieten!

Een uniek loopmoment van waarbij Martijn ons meeneemt voor een route van ongeveer 10 kilometer over verharde wegen. Start en eindstreep bij Pannekoekhuis Strijland aan de Groeneweg in Rheden.

---

Voor dit evenement is een vergunning afgegeven door de gemeente Rheden. Deelname is dan ook niet geheel kosteloos maar wel minimaal: € 3 per persoon.

Het maximaal aantal deelnemers is 20. Reserveer je plek door een e-mail te sturen naar socialmile@cpvb.nl.

- Het parcours is verhard. Echter is het geen verlicht pad. Het is dan ook raadzaam om een klein hoofdlampje/zaklampje te dragen.

- Het parcours is grotendeels vrij van overig verkeer, toch zul je waakzaam moeten zijn voor je eigen en elkaars veiligheid.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Full Moon Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Full Moon Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Rheden (GE).
Meer hardloopevenementen in Rheden (GE).