zondag 14 september 2014

Haarse Prutrace

Haarzuilens, gemeente Utrecht (UT)

1,3 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Haarse Prutrace is inmiddels verlopen.

Op zondag 14 september 2014 zal de 14e Haarse Prutrace plaats vinden, ook dit jaar wordt dit fantastische evenement weer door de Kermis Oranjevereniging Haarzuilens georganiseerd. Dit unieke, spectaculaire evenement zal dit jaar in het naast gelegen weiland plaats vinden.
De deelnemers komen uit de omliggende dorpen maar zeker ook uit de rest van het land. Vorig jaar waren er zelfs deelnemers vanuit BelgiŽ gekomen om mee te lopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Haarse Prutrace.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Haarse Prutrace zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Haarse Prutrace.