woensdag 10 september 2014

FortaRock Bruggenloop Nijmegen

Nijmegen

7,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement FortaRock Bruggenloop Nijmegen is inmiddels verlopen.

Dit jaar organiseert Stichting 024 Sport in samenwerking met JA Sports en de Nijmeegse Loopschool alweer voor het negende jaar de Bruggenloop Nijmegen. Dit jaar weer met hoofdsponsor, FortaRock!

De negende editie zal plaatsvinden op woensdag 10 september 2014. Net als voorgaande jaren zal de Bruggenloop om 19:15 uur starten vanaf de Waalkade. Ook de finish vindt plaats op dit karakteristieke stukje Nijmegen. Uiteraard worden de twee Nijmeegse bruggen getrotseerd, waardoor de lopers het gehele parcours een fantastisch uitzicht hebben. Voor de kinderen is er om 14:30 uur de KidsRun Nijmegen.

De opbrengst van de Bruggenloop en KidsRun gaat dit jaar naar Vrienden van CWZ. Het sponsorgeld wordt besteed aan zieke kinderen in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis.

SportvoedingWebshop.com, de sportvoeding specialist van de Benelux, voorziet alle deelnemers van een gratis professionele bidon. Gevuld met sportdrank zal deze worden uitgereikt bij de finish.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement FortaRock Bruggenloop Nijmegen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement FortaRock Bruggenloop Nijmegen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nijmegen.
Meer hardloopevenementen in Nijmegen.