zondag 14 september 2014

Bootcamp Obstacle Run

Broek op Langedijk, gemeente Langedijk (NH)

6 km - 12 km - 18 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Bootcamp Obstacle Run is inmiddels verlopen.

Op zondag 14 september 2014 staat recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk (naast Alkmaar) volledig in het teken van de Bootcamp Obstacle Run!

De Bootcamp Obstacle Run is een spectaculair total off-road parcours waarbij je onderweg meer dan 20 uitdagende obstakels tegenkomt die jij moet overwinnen! En dat in een decor van een geweldig natuurgebied met water, heuvels, bos en meer.

Met afstanden van 6, 12 en 18 km kan je ondermeer touwnetten, houten muren, moerassen, mountainbike paden en zandstranden verwachten. Gaat jou hart ook sneller kloppen bij de gedachte van dit alles? Schrijf je dan hier in! Dit is de ultieme uitdaging die je voor jezelf, met collega’s, vrienden, sportmaten en/of familie moet aan gaan om jouw eigen en elkaars fysieke en psychologische grenzen op te zoeken! Zorg dat je erbij bent op de enige Obstacle Run in de kop van Noord Holland!

Haal het maximale uit jezelf! Wij verzorgen ook de voorzieningen, er zijn kleed ruimtes en er is een Afterparty met DJ Skip!

Voor bedrijfs- en sportteams zijn er kortingen.

Train versie: Op 24 augustus is er een train-parcours uitgezet op recreatieterrein De Weijver in Hoogwoud. Een parcours van 3 km die je meerdere keren kan lopen. Een mooie test voor de ultieme Bootcamp Obstacle Run bij Geestmerambacht. Inschrijven kan hier.

Durf jij te starten bij de Bootcamp Obstacle Run?

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bootcamp Obstacle Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Bootcamp Obstacle Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.