zondag 28 september 2014

Halve van Haarlem

Haarlem (NH)

0,7 km - 1 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Halve van Haarlem is inmiddels verlopen.

Algemene informatie:
- Evenement: Halve van Haarlem
- Website: www.halvevanhaarlem.nl
- Plaats: Haarlem (Noord-Holland)
- Datum: 28 september 2014
- Afstanden: halve marathon, 10 km, 5 km, 1 km (kidsrun), 700 m (kabouterloop)

Op zondag 28 september klinkt voor de 30e editie het startschot van de Halve van Haarlem. Dit startschot wordt gegeven op de Grote Markt te Haarlem. Na 9 jaar verbonden te zijn geweest aan Zilveren Kruis Achmea en daarvoor 20 jaar aan de TROS, gaat Haarlems grootste eendaagse sportevenement dus verder onder de naam 'Halve van Haarlem'.

De Halve van Haarlem wordt georganiseerd door stichting SportSupport. Tijdens dit loopevenement is het mogelijk om deel te nemen aan de volgende afstanden: halve marathon, 10 km, 5 km, 1 km (kidsrun), 700 meter (kabouterloop). De parcoursen kennen een prachtige route door zowel hartje centrum als bos en duin. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via onze website: www.halvevanhaarlem.nl.

Op zondag 28 september 2014 zal om 12.00 uur gestart worden met de start van de 5 km en 10 km. Om 13.30 uur start de halve marathon en om 13.45 uur en 14.05 zullen de kinderen vertrekken. Om 16.15 uur verwachten wij de laatste loper weer op de Grote Markt te verwelkomen.

Vanwege de 30e jubileum editie worden er speciale acties, side-events en arrangementen toegevoegd aan het huidige programma. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Hou dan onze website en facebookpagina in de gaten.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve van Haarlem.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Halve van Haarlem zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Haarlem (NH).
Meer hardloopevenementen in Haarlem (NH).