dinsdag 17 juni 2014

Olympos Mile Run

Utrecht (UT)

1,6 km - 3,2 km - 4,8 km - 6,4 km - 8 km - 9,6 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Olympos Mile Run is inmiddels verlopen.

Op 17 juni organiseren Sportcentrum Olympos en Sportraad Utrecht de tweede editie van de Olympos Mile Run: een hardloopevenement over het Utrecht Science Park met start en finish op Olympos. Speciaal voor mensen die het leuk vinden om hun conditie en snelheid te testen tijdens een leuk informeel evenement. Het hardlopen gecombineerd met na afloop eventueel een sportmaaltijd is ideaal om de werk- of studiedag lekker en gezond af te sluiten en je gedachten te verzetten.

De eerste editie was goed ontvangen, dus wij hopen deze keer meer enthousiaste deelnemers te mogen hosten. Vanwege het WK voetbal willen wij deze editie speciaal maken door er een oranje tintje aan te geven.Het parcours blijft hetzelfde, maar het maximaal aantal rondes is verhoogd naar 6 rondes. Eén ronde is één mijl (=1,6 km), dus de liefhebbers kunnen maximaal 10 kilometer lekker rennen. Deelnemers bepalen zelf hoeveel rondes ze willen lopen. Aansluitend is de mogelijkheid om een sportmaaltijd te nuttigen in het Sportcafé.
Dit evenement is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat je niet het maximale aantal rondjes hoeft te lopen. Je kunt dus je eigen afstand en tempo bepalen.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Olympos Mile Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Olympos Mile Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).