zaterdag 13 september 2014

Crazy Colorrun

Assen (DR)

8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Crazy Colorrun is inmiddels verlopen.

Wat is de Crazy Colorrun?

Wil jij de maximale aantal kilometers bereiken? Maakt niet uit. De snelste tijd? Niet interessant. Conditie? Onbelangrijk. Bij de Crazy Colorrun beleef jij de gekste 5 miles uit je leven. De prestatie is in deze run ondergeschikt aan het concept, plezier en gekkigheid en met elkaar een leuke tijd te hebben, en meer..... veel meer! Het maakt niet uit, atleet of amateur, jong of oud.... een run voor iedereen!

Details:

Bij de Crazy Colorrun koopt u een runners pakket. Deze bestaat uit een Crazy Colorrun shirt, poederverfzakje, glowartikelen en natuurlijk jou eigen startnummer. Op een vast tijdstip welke nader bekend word gemaakt verschijn je aan de start. Met een startschot begin jij aan de run. De meest kleurrijke run uit jou leven! Lopen, kruipen, vliegen.... jij bepaald hoe jij het parcours aflegd. Na de eerste kilometer bereik je de eerste van de vier kleurenzones, in deze zone zorgen wij ervoor dat je als ware paradijsvogel de rest van het parcours gaat afleggen. Je start trouwens als zelfstandig loper of als team vanaf 4 personen. Kinderen mogen mee doen tegen 50% korting.

Wat voor verf en poeder gebruiken we?

Dat is snel uitgelegd; we gebruiken 5 verschillende kleuren (geel, blauw, groen, paars en oranje). Zorg ervoor dat jij alle kleuren op je shirt krijgt. Parcours-medewerkers zorgen ervoor
dat je niet stralend wit bij de finish aankomt. Het verfpoeder is samengesteld met ma´smeel en daarmee gegarandeerd ongevaarlijk, verf is gecertificeerd en op waterbasis. Wie wil kan het zelfs eten, alhoewel we dit niet adviseren.

Na de run!

Zoals altijd komt het beste aan het eind. Heb jij de 5 miles volbracht als een sierlijke en kleurrijke paradijsvogel? Dan ben jij klaar om helemaal los te gaan. Dit wordt gevierd op het finish terrein. Met het poederzakje welke je bij de finish ontvangt, vette beats van de DJ en een gezellig drankje met een hapje. Op een aftelklok zal te zien zijn wanneer we met zijn allen een kleuren regen van verf gaan lanceren tijdens de Crazy Colorrun afterparty.

Wij wensen jou veel plezier en een kleurrijke run. Tot ziens aan de start van de Crazy Colorrun. Meer informatie op www.colorsensation.nl Crazy Colorrun.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Crazy Colorrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Crazy Colorrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Assen (DR).
Meer hardloopevenementen in Assen (DR).