woensdag 25 juni 2014

KleuRUN

Groningen (GR)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement KleuRUN is inmiddels verlopen.

Vorig jaar is voor het eerst het welbekende fenomeen ‘Color Run’ naar Noord-Nederland gehaald door middel van de KleuRUN. Dit jaar vindt de KleuRUN opnieuw plaats in het stadspark van Groningen. Tijdens de loop van vijf kilometer word je bestrooid met kleurpoeder. Tegen de tijd dat je over de finish komt zul je eruit zien als een levend kunstwerk! De start en finish zijn op de drafbaan van Groningen. Na de finish zal er een knallend eindfeest plaats vinden met muziek en natuurlijk veel kleur.

Stichting Make-a-Wish voegt kleur toe aan het leven van een ziek kind door het vervullen van hun wensen. Wat is er nu mooier dan het bezorgen van een onvergetelijke dag aan een ziek kind. Daarom gaat de volledige opbrengst van de KleuRUN naar Make-a-Wish.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement KleuRUN .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement KleuRUN zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.