zondag 28 september 2014

Arnoldus Run

Hoofddorp, gemeente Haarlemmermeer (NH)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Arnoldus Run is inmiddels verlopen.

Iedere laatste zondag van de maand in de maanden juni, juli, augustus en september, organiseren atletiekvereniging Haarlemmermeer en ArnoldusSport samen de Arnoldus Run, een hardloopwedstrijd van 5km.

De Arnoldus Run is er voor iedereen die van hardlopen houdt. Dus loop jij voor je plezier hard of ben jij prestatiegericht en aan het trainen voor de Haarlemmermeer Run? De Arnoldus Run is dan voor jou de uitstekende manier om in vorm te komen of te blijven.

Is 5km voor jou net te ver of wil je graag een teamprestatie leveren? Doe dan mee met de estafette. De estafette bestaat uit een ronde van 1,8km en 3,2km. Vorm een team van vader-zoon of moeder-dochter en doe mee.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Arnoldus Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Arnoldus Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.