zondag 18 mei 2014

SaenOutdoor Obstacle Run

Zaandam, gemeente Zaanstad (NH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement SaenOutdoor Obstacle Run is inmiddels verlopen.

Op zondag 18 mei organiseert SaenOutdoor een Obstacle Run in het Sportpark Poelenburg en Vijfhoekpark te Zaandam. Het thema is ‘Highland Trail’, omdat het parcours voor het grootste gedeelte over door de Schotse Hooglanders gemaakt sporen gaat.
Dat is nog niet alles, het zwaarste komt nadat je een ronde door het Vijfhoekpark hebt gerend, de hindernisbaan met maar liefst 12 hindernissen achterelkaar!

Er zijn nagenoeg geen rustmomenten tussen de hindernissen en dat maakt de SaenOutdoor Obstacle Run uitzonderlijk. Na een rondje van 2,5 km over het Highland Trail moet de hindernisbaan nog getrotseerd worden en dat is zowel een fysieke als mentale uitdaging!

Je kan je inschrijven voor 2 afstanden, 5 of 10 km, welke bestaan uit respectievelijk 2 rondes en 24 hindernissen of 4 rondes en 48 hindernissen. De deelnemers zijn verdeeld over meerdere startseries die elk na 5 minuten starten. Hierdoor is er een goede doorstroom op het parcours.

In 1e startserie van de 5 km WIT en 10 km ROOD wordt er gestreden voor de 1e, 2e en 3e prijs in de categorieën man en vrouw. Elke startserie bestaat uit 25 deelnemers.

Een gedeelte van het inschrijfgeld (vanaf € 7,50) gaat naar Stichting KiKa.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement SaenOutdoor Obstacle Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement SaenOutdoor Obstacle Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.