zondag 25 januari 2015

Polar Bear Trail

Slenaken, gemeente Gulpen-Wittem (LI)

15 km - 22 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Polar Bear Trail is inmiddels verlopen.

Op ZONDAG 25 januari 2015 is er de winter versie van de Bear Trail: de Polar Bear Trail. De Polar Bear Trail is 22 km lang en speelt zich af op de trails in en rondom Teuven, De Plank, Sint Martensvoeren en Remersdaal. Hopelijk ligt er tegen die tijd een flink pak sneeuw, waarop in de vallei van Teuven een grotere kans is dan in de rest van het Heuvelland, omdat het er in de winter altijd een graadje kouder is. Brrrrrrr… schrijf je nu in.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Polar Bear Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Polar Bear Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Polar Bear Trail.