zaterdag 5 juli 2014

Mud en Water Challenge

Maurik, gemeente Buren (GE)

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Mud en Water Challenge is inmiddels verlopen.

Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve challenge waarbij de adrenaline door je aderen stroomt? Op zaterdag 5 juli wordt op het Eiland van Maurik de 'Mud & Water Challenge' georganiseerd. De meest extreme en unieke obstakel-run in Nederland met 29 obstakels. Tijdens het evenement zal je spectaculaire hindernissen bedwingen waarbij modder en water je grootste vijand is.

Durf jij de uitdaging ook aan op het 5, 10 of 15 km parcours? Het parcours is mede ontworpen door mannen van het corps mariniers, maar is zeker ook geschikt voor beginners. Na alle inspanningen en het zegevieren van de finish is het tijd voor de grote schoonmaak en de Energy Afterparty! Tijdens de dag kunnen je fans je bijna overal door de modder zien ploeteren.

Als je inschrijft via de speciale actiesite www.mudandwaterchallenge.com/gratist-shirt met de actiecode jm1507 ontvang je gratis het unieke Mud & Water T-shirt. Let op deze actie is alleen geldig als je via bovenstaande actiesite inschrijft en niet als je via de reguliere website inschrijft.

En tot 10 mei kan je zelfs profiteren van de laatste early bird actie van 45,-. Dus wacht niet langer en verleg je sportieve grenzen.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Mud en Water Challenge.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Mud en Water Challenge zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.