zondag 28 september 2014

Noord Veluwe trailrun

Heerde (GE)

10 Engelse mijl
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Noord Veluwe trailrun is inmiddels verlopen.

Noord Veluwe trailrun is op 28 september om 09.30 uur. Je kunt deelnemen aan de trailrun van 18 km en speciaal onderdeel is de minitrailrun van 3km. De start is aan de Elburegerweg 31 te Heerde: de kiosk bij De Schaapskooi ter plaatse. De trailrun gaat volledig over de heide bij de Heerde en EPe. Het gebied rondom de schaapskooi heet “De Renderklippen”. Bekend van de uitgestrekte heidevelden in combinatie met bos. De minitrailrun is de perfecte testronde voor iedere hardloper. Hieronder zie je hoe de puntentelling werkt. De minitrail is dus een extraatje en perfect als conditie test.

Minitrail puntentelling

Iedere hardlopers kan gaan voor het rapportcijfer 10 bij deze unieke Minitrail. Perfect voor de startende hardloper of trailrunner. Er is een speciale pittige ronde van 3090 meter precies: Leg je de ronde af in 16 minuten dan heb je een 6 verdiend. Verdere spelregels: Bij elke minuut sneller dan 16 minuten krijg je 1 punt extra Iedereen boven de 40 jaar krijgt 0,1 punt compensatie voor elk jaar Voor de meiden/vrouwen geldt altijd 1 punt extra (dus je mag de ronde in 17 minuten afleggen voor een 6) De 10 is voor mannen sneller dan 12 minuten De 10 is voor vrouwen sneller dan 13 minuten

Noord Veluwe trailrun

Na de minitrailrun, die voor iedereen toegankelijk is, volgt er de Noord Veluwe trail van ca 15 kilometer. De Minitrail in combinatie met de Noord Veluwe trail is voor alle hardlopers die ca 11-12km/ uur kunnen lopen gedurende 1,5 uur. Parkeren bij de Kiosk aan de Elburgerweg 31 te Heerde. De Kiosk staat aan het begin van de toegangsweg naar de Schaapskooi.

Meedoen!

Inschrijven via deze link Inschrijven. Nu ook op facebook www.facebook.com/rch.heerde Voor informatie bel +31 617 3839 58, tot zondag 29 september! *Deelname op eigen risico. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Noord Veluwe trailrun .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Noord Veluwe trailrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Heerde (GE).
Meer hardloopevenementen in Heerde (GE).