zondag 27 juli 2014

Twee Verenloop Zwolle

Zwolle (OV)

halve marathon
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Twee Verenloop Zwolle is inmiddels verlopen.

Negende “Twee Verenloop Halve Marathon” Hattem-Zwolle

Op 27e juli is er de mooiste halve marathon door Hattem en bij Zwolle langs de IJssel! De start is om 09.30 uur bij “Het Engelse Werk” in Zwolle. Je loopt de gehele route langs de dijk van de IJssel. Prachtige vergezichten maken deze loop fantastisch. Je mag onderweg 2 keer uitrusten op de veerboot en varend 800meter van de halve marathon afleggen. De eerste oversteek is al na 3 kilometer. De oversteek is naar Hattem. We lopen door de oude stad wat de loop die extra dimensie geeft. De tweede oversteek is dan na circa 8 kilometer. Na deze tweede oversteek bij Zalk zul je circa 5 kilometer op een smalle betonen dijkweg lopen zonder auto’s. Je zult ervaren dat je dit dijkstuk werkelijk in vliegende vaart zult afleggen. Prima om je (maximale)snelheid eens te testen. Het laatste deel van de loop is weer terug naar het Engelse Werk waar we gestart zijn.

Twee groepen

Omdat de laatste oversteek bij Zalk de capaciteit van de veerboot gering is gaan we in 2 en indien nodig in drie groepen oversteken. Eerst gaan de minder snelle lopers en daarna de snelle lopers. De snelle lopers “moeten” ook echt snel lopen om de lopers van de eerste oversteek weer bij te halen. Dat aspect maakt deze loop extra leuk, iedereen komt gelijk aan op het eindpunt. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes.

Meedoen!

Je kunt je opgeven vanaf april 2014 via Inschrijven. Deze loop is bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers de gemiddelde snelheid is ca 11/12 kilometer per uur. Deze snelheid moet je circa 15 kilometer lang kunnen volhouden om deel te nemen. Aanmelden kan ook via: runningclubheerde@gmail.com. Kosten: € 10,- per persoon (inclusief 2 oversteken per veerboot). Op rek. nr 3965 70 054 t.n.v. Stichting Runningclub Heerde o.v.v. Twee Verenloop. Nu ook op Facebook: www.facebook.com/rch.heerde

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Twee Verenloop Zwolle.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Twee Verenloop Zwolle zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zwolle (OV).
Meer hardloopevenementen in Zwolle (OV).