zondag 29 juni 2014

Trailrun Kennemerduinden

Bloemendaal aan Zee, gemeente Bloemendaal (NH)

10 Engelse mijl
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Trailrun Kennemerduinden is inmiddels verlopen.

Trailrun Kennemerduinen

De trailrun Kennemerduinen staat zondag 29 juni 2014 om 09.30 uur op het programma! Een behoorlijk pittige loop. De trailrun Kennemerduinen is bij uitstek geschikt voor (halve) marathon lopers die de conditie flink willen verbeteren. Veel duinen en deels langs de waterlijn van de Noordzee. Je kunt onderweg kiezen tussen zwaardere en lichtere trajecten. Kies je voor de variant “zwaar” dan maak je veel “hoogtemeters”. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes.

Trailrun met bekende cols

De loop begint en eindigt bij de boulevard www.bloomingdaleaanzee.com. Vanaf de start lopen we een stukje langs de waterlijn van de Noordzee. Je zult bij deze trail onder andere de duintoppen “Lichtbakkeet” (berg), “Konijnenberg” en “Hazenberg zien”. Verder zie je ook de bekende duinmeren ‘t Wed en Het Vogelmeer. Uitzonderlijk mooie uitzichten.

Parkeren

Bij voorkeur parkeren in de buurt van deze locatie www.bloomingdaleaanzee.com na afloop kun je hier namelijk prima zitten nagenieten. Binnenkort meer foto’s voor de sfeer impressie.

Deelnemen!

Voor deze loop kun je via Inschrijven je aanmelden. Deze trailrun is bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers en trailrunners. Voorwaarde voor deelname aan deze trail in groepsverband is dat je 15 kilometer kunt afleggen met een minimale snelheid van 11km/uur. Snellere lopers maken extra kilometers waardoor iedereen er vol voor kan gaan! Bij deze loop zul je zeker 16 kilometer afleggen. Inschrijven kan ook net een e-mail aan runningclubheerde@gmail.com

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Trailrun Kennemerduinden.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Trailrun Kennemerduinden zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.