zaterdag 30 augustus 2014

Tough Ten Miles - Tough Safari

Hilvarenbeek (NB)

0,5 km - 1 km - 2 km - 8 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Tough Ten Miles - Tough Safari is inmiddels verlopen.

MUD & OBSTACLE RUN

Tough Ten Miles brengt Afrika gevaarlijk dicht bij met de Tough Safari op de Beekse Bergen. Deze unieke Mud & Obstacle run gaat over alle parken van de Beekse Bergen met natuurlijk als absolute hoogte punt het Safaripark waar de deelnemers dwars over de Savana, oftewel het jachtgebied van de BIG FIVE rennen.
De deelnemers starten op het Event Center en banen hun weg over het ruige parcours via de vakantieparken en het Speelland richting het ‘gevaarlijke’ Safaripark en finishen uiteindelijk weer op het Event Center. Het absoluut unieke aan de Tough Safari zijn de parkspecifieke obstakels. Elk park heeft grote herkenbare obstakels zoals de Bungalow Battle op de vakantieparken, de Mountain Balls op het Speelland, de Monkey Swing op het Safaripark en de Off Road Mud Wash op het Event Center.
Natuurlijk mag op de Beekse Bergen een Kids run niet ontbreken. Voor de Kanjers Kids vanaf 4 jaar wordt een apart Tough parcours gebouwd op het Event Center met veel modder, klim- en glij-obstakels.
Voor de deelnemers en aanhang zijn prachtige combideals gemaakt met overnachtingen en entreebewijzen voor alle parken van de Beekse Bergen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Tough Ten Miles - Tough Safari.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Tough Ten Miles - Tough Safari zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.