zaterdag 28 juni 2014

Tough Ten Miles - Farmers Fun

Oisterwijk (NB)

0,5 km - 1 km - 2 km - 8 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Tough Ten Miles - Farmers Fun is inmiddels verlopen.

MUD & OBSTACLE RUN

De Tough Ten Miles in Oisterwijk blijft dicht bij haar roots. Na een succesvolle eerste editie hebben we editie twee omgedoopt tot Tough Ten Miles – Farmers Fun. De boeren staan namelijk te trappelen om de obstakels op hun land nog groter, modderiger en spectaculairder te maken. Alles wordt uit de stallen gereden om met groot materieel te bouwen aan de Farmers Fun Obstacles en hiermee de deelnemers te imponeren.
Start en finish vinden weer plaats op Streekpark Klein Oisterwijk waar de deelnemers en toeschouwers kunnen genieten van een imposante eindhindernis en natuurlijk de inmiddels beruchte ‘Early Breakdown’.
Drink na het evenement een lekker biertje en geniet van een heerlijke barbecue met toffe muziek. Natuurlijk kijken we deze avond samen naar de WK Voetbalwedstrijd op groot scherm.
De Tough Men en Dirty ladies kunnen kiezen voor 5 Miles of voor de totale run over het park, de 10 miles. Ook voor de kids is er een speciale run, de kinden van de leeftijd 4 tot 7 en 8 tot 13 kunnen starten op een eigen afstand.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Tough Ten Miles - Farmers Fun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Tough Ten Miles - Farmers Fun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.