woensdag 26 maart 2014

Parklopen

Nijmegen (GE)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Parklopen is inmiddels verlopen.

Het handige van hardlopen is dat je altijd en overal kunt werken aan je conditie en gezondheid. Maar in je eentje kan het soms best lastig zijn om de hardloopschoenen aan te trekken en te gaan lopen. In groepsverband is dat veel gemakkelijker. Maar dan ben je weer niet zo flexibel en zit je soms vast aan een lidmaatschap.

Wij van Parklopen hebben daarom een goede oplossing. Wekelijks een vast tijdstip waarop we met een groep 5 km gaan hardlopen, maar waar je geen lidmaatschap of trainer voor nodig hebt. Je schrijft je in via onze website, betaalt twee euro en kunt elke woensdag om precies half 8 starten met hardlopen. Wij registreren je tijd, maken een foto en zorgen voor andere hardlopers. De rest is aan jou.

We zijn geÔnspireerd geraakt door de parkloopjes in AustraliŽ en Nieuw-Zeeland waar wekelijks honderden hardlopers zich inschrijven voor hun looprondje. Iedereen loopt zijn eigen tempo. De een probeert zijn tijd te verbeteren de ander ziet het als een ideaal moment om bij te praten of om te genieten van een zomerse avond.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Parklopen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Parklopen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nijmegen (GE).
Meer hardloopevenementen in Nijmegen (GE).