zondag 6 april 2014

ROSSRUN

Rossum, gemeente Maasdriel (GE)

6 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement ROSSRUN is inmiddels verlopen.

ROSSRUN 2014
Ontdek de mooiste plekjes van Rossum en Hurwenen rennend! Zondag 6 april wordt voor de 4e keer de ROSSRUN georganiseerd. Een gezellige run van 6 of 12 KM.
De ROSSRUN is ontstaan tijdens een gezellig avondje in de Morrisonís Pub te Rossum, een kraamkamer van goede ideeŽn. Vier Rossumse vrienden kregen spontaan het idee om de marathon van New York te gaan rennen. Zover is het nog niet gekomen, maar het hardloopvirus heeft wel hard toegeslagen.
Een wedstrijd is een ideale voedingsbodem om deze gezonde variant te verspreiden. Dat het behoorlijk besmettelijk is, blijkt wel uit de groei van de deelnemers. Dit jaar verwachten we meer dan 100 deelnemers te verwelkomen.
Bij de ROSSRUN loopt gezelligheid voorop, maar ook de competitieve renner kan zijn of haar hart ophalen. De route loopt door de mooiste plekjes van Rossum en Hurwenen en biedt heel wat hoogteverschil, de dijken op en af.
Dat het gemeenschaphart groot is in Rossum en Hurwenen, blijkt ieder jaar weer door de enthousiaste inzet van de diverse vrijwilligers. Dit jaar wordt de ROSSRUN extra aangekleed door de geweldige bijdrages van de sponsors zoals de Regiobank. Restaurant In Petto, Tonyís Chocolony en Legitiem. Zij zorgen voor de kers op de slagroom.
De ROSSRUN start en eindigt bij Villa Verboven in Rossum. Hier kun je jouw spullen kwijt en -heel belangrijk weten renners- er zijn voldoende WCís. Zelfs de kinderopvang wordt geregeld! Je hebt dus geen excuus om niet te komen.
Deelname kost Ä5,- waarvan een deel gaat naar het goede doel: De ROPARUN. Broodjes worden verzorgd door Bakkerij Gremee.
Voor meer informatie en inschrijven ga naar de website www.villaverboven.nl


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement ROSSRUN.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement ROSSRUN zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.