zaterdag 17 mei 2014

Five4five

Margraten (LI)

12,3 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Five4five is inmiddels verlopen.

Op 17 mei a.s. wandelt, fietst of loopt heel Limburg voor Kankeronderzoek in Limburg, althans dat is het doel van de Business Vrienden van dit speciale fonds dat onderzoek naar bestrijding en behandeling van kanker ondersteunt. Er is in de gemeente Eijsden-Margraten een mooi en sportief parcours uitgezet dat langs de dorpen Sint Geertruid, Banholt, Noorbeek/Bergenhuizen en Mheer voert. Iedereen kan meedoen voor minimaal € 25,-- en op deze manier zijn steentje bijdragen aan dit goede doel.

Five for five is een sportieve prestatietocht voor familie, vrienden, kennissen en bedrijven. Er is een parcours voor runners en wandelaren en er is er een voor fietsers, met stijgingspercentages van 6% tot 12%. De bedoeling is dat de fietsers, individueel of in teamverband, vijf rondjes van 12,35 kilometer fietsen, wat een gemiddeld hoogteverschil oplevert van een stevige col in de Alpen of de Pyreneeėn. De runners en wandelaars rennen of lopen, in teams van 5 personen, een rondje (deels hetzelfde parcours) in tegengestelde richting. Langs het parcours zijn vijf pleisterplaatsen waar wordt gezorgd voor versnaperingen, muziek en gezelligheid.

Een op de drie Limburgers wordt direct of indirect geconfronteerd met deze vreselijke ziekte. Five for Five is de manier om te laten zien dat we samen wel degelijk het verschil kunnen maken: een sportieve prestatie neerzetten en tegelijkertijd geld bij elkaar brengen.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Five4five.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Five4five zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.