vrijdag 23 mei 2014

Glow-run

Scheveningen, gemeente Den Haag (ZH)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Glow-run is inmiddels verlopen.

Bij dit hardloopevenement gaat het niet zozeer om de snelheid maar om het plezier en de fun van het evenement waarbij Glow centraal staat. Wij proberen iedereen tijdens de warming-up al lekker in de verf te krijgen en met glow lichtjes de deelnemers te laten schijnen zodat het een waar spektakel is wanneer er zoveel mensen gaan hardlopen over het Scheveningse strand.

Glow-Run en Prinses Beatrix Spierfonds: 1+1=3

Voor jou is vrij bewegen waarschijnlijk de grootste vanzelfsprekendheid in je leven: 5 km rennen in het donker over het rulle zand en daarna losgaan op onze Glow-Run party in Fonk Beach. Daar denk je niet over na, dat doe je gewoon. Voor mensen met een spierziekte is dat anders. Als het op bewegen aankomt is voor hen niets vanzelfsprekend. Alledaagse dingen kosten hen als net zo veel energie als voor ons de Glow-Run inclusief afterparty! Daar sta je niet zo direct bij stil toch?!Daarom besteedt Glow-Run aandacht aan spierziekten en trekken wij samen op met het Prinses Beatrix Spierfonds om aandacht te vragen voor mensen voor wie zelfs de eenvoudigste beweging een enorme uitdaging is. Ook willen we een verschil maken door geld bij elkaar te brengen voor het financieren van onderzoek. Want zonder onderzoek geen vooruitgang in behandeling of genezing van spierziekten!

Onder het motto alle beetjes helpen, doen we een beroep op je om 2,= euro extra over te maken bij je inschrijving en zo dit goede doel te steunen. Wij zorgen ervoor dat jouw 2,- euro terecht komt bij het Prinses Beatrix Spierfonds.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Glow-run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Glow-run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.