zaterdag 26 april 2014

Koningsloop- 4 mijl van Wijhe

Wijhe, gemeente Olst-Wijhe (OV)

1,6 km - 3,2 km - 6,4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Koningsloop- 4 mijl van Wijhe is inmiddels verlopen.

Voor het eerst zal Sportstimulering Olst-Wijhe in samenwerking met het Oranjecommitee van Wijhe, de 4 mijl van Wijhe organiseren. Dit zal plaatsvinden op 27 april; Koningsdag. Daarom zal het ook het label Koningsloop dragen. Het is een recreatieve loop door het centrum van Wijhe heen. Er zijn 3 afstanden. Voor de kinderen van 7-12 en 12-15 zal er een kidsrun zijn van 1 en 2 mijl. De 4 mijl is vanaf 16-150 jaar. De start is om 17.30.

Voor meer info of inschrijven kan je je wenden tot sow@olst-wijhe.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Koningsloop- 4 mijl van Wijhe.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Koningsloop- 4 mijl van Wijhe zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Koningsloop- 4 mijl van Wijhe.