zondag 27 april 2014

Zanndverstuiving loop

Nunspeet (GE)

10 Engelse mijl
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Zanndverstuiving loop is inmiddels verlopen.

Hallo Hardlopers! Wil je eens helemaal stuk gaan op de zandduinen van de zandverstuiving op de Veluwe dan moet je deze loop zeker meemaken! De loop is bijzonder omdat we ongeveer de helft van de tijd dwars door het zand lopen. Enkele zandduinen zijn werkelijk steil omhoog. Dit betekend dat je met enkelen hardloop sprongen ook weer beneden bent! Dit moet je meemaken vooral als je van crosslopen of trailrunning houdt.
Direct inschrijven kan met dit formulier: Inschrijven
Kijk ook op facebook www.facebook.com/rch.heerde
De trainingslopen zijn bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers en trailrunners
Iedereen kan meedoen, ervaring met crosslopen is gewenst
Op zondag 27 april is het loopevent in het zandverstuivingsgebied bij Nunspeet! De start is om 09.30 uur. Parkeer je auto vlakbij aflag 14 van de A28. Dit is de afslag naar Nunspeet/Elspeet. Je rijd bij de afslag richting Vierhouten en parkeert na 200meter (zodra je het wildrooster passeert rechts parkeren).Effectieve hardlooptijd wordt ca 1.30 uur. De route loopt door het Hulshorsterzand. Het Hulshorsterzand is één van de laatste restanten van de stuifvlaktes die de Veluwe vroeger rijk was. Stuifzand loop “anders” dan je gewend bent. Neem je vrienden, collega hardloopmaatjes mee die van een uitdaging houden! Tot zondag 27 April.Hieronder zie je de afbeelding van de locatie waar je kunt parkeren:
Navigatie: Elspeterweg Vierhouten (kruising met A28).

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zanndverstuiving loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Zanndverstuiving loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nunspeet (GE).
Meer hardloopevenementen in Nunspeet (GE).