zondag 26 januari 2014

Station Loop Wezep-Zwolle

Zwolle (OV)

10 Engelse mijl
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Station Loop Wezep-Zwolle is inmiddels verlopen.

Op 26 januari is er weer de mooie station loop van Wezep naar Zwolle. We lopen via de Wezepse heide en de uiterwaarden van de IJssel bij Hattem naar Zwolle. Het is een erg mooie route om 2014 goed te starten.
De Station loop van station Wezep naar Zwolle start om 09.30 uur. De Hardlooproute gaat over de Wezepse heide en via Hattem naar Zwolle. Je kunt je direct inschrijven kan met dit formulier: Inschrijven. Deze trainingsloop is bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers. Loop je 15 kilometer ruim binnen 1,5 uur dan kun je prima meedoen
De loop is ca 16 of 18 kilometer (1 uur en 45 minuten). Treintijden zie je hier: www.ov9292.nl. Door gebruik te maken van het treinvervoer kun je gemakkelijk bij de start en finishplaats komen. Voor de deelnemers is er in Zwolle koffie! Zodra de trein uit Zwolle om 09.29 in Wezep aankomt start de loop (dus deze trein kun je nemen, daar wachten we op)
Je kunt je ook opgeven met een e-mail naar runningclubheerde@gmail.com

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Station Loop Wezep-Zwolle.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Station Loop Wezep-Zwolle zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zwolle (OV).
Meer hardloopevenementen in Zwolle (OV).