zaterdag 29 maart 2014

Gramsberger Breakfastrun

Gramsbergen, gemeente Hardenberg (OV)

3 km - 6 km - 9 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Gramsberger Breakfastrun is inmiddels verlopen.

In de ochtenduren eerst een aantal kilometers hardlopen rond en door het oude centrum van Gramsbergen. En dan aanschuiven voor een stevig Engels ontbijt. Dat is de formule van de Gramsberger Breakfastrun. Die heeft zaterdag 29 maart voor het derde achtereenvolgende jaar plaats tijdens het sportieve evenement “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. De organisatie van de Breakfastrun is in vertrouwde handen van Henk Meppelink en René Marissen van M&M Run Events.
Ten opzichte van de twee eerdere edities zijn de afstanden wat aangepast en bedragen dit jaar 3, 6, 9 en 12 kilometer. Om aan die afstanden te komen is er een parcours uitgezet van drie kilometer door en rond het centrum van Gramsbergen met onder meer de Kruisstraat met voormalige oude stadsboerderijen. Dat kan naar eigen keuze een, twee, drie of vier keer worden afgelegd. Dit houdt de drempel voor beginnende lopers laag, maar biedt tevens een uitdaging voor atleten die al wat langer bezig zijn.

De Breakfastrun is een loop zonder wedstrijdelement. Onderweg worden de lopers vermaakt met muziek en is er bijzondere aandacht voor de verzorging. De naam, Breakfastrun, geeft aan dat er na afloop wordt aangeschoven voor een traditioneel Engels ontbijt, met o.a. gebakken ei, bacon, worst, witte bonen in tomatensaus, koffie of thee.

Deelname kost € 9,00 dit is inclusief het ontbijt. Inschrijven kan tot en met 27 maart via info@mmrun-events.nl of 06.13834096. Met vermelding van naam, woonplaats en de afstand die u denkt te gaan lopen.

Degenen die niet mee eten betalen € 5,00. Deze lopers kunnen ook nog op zaterdag 29 maart tussen 08.00 en 08.45 uur inschrijven bij de startlocatie.

De 3e Gramsberger Breakfastrun is onderdeel van de door Stichting ProGram opgezette sportieve manifestatie “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. Er zijn de hele dag activiteiten: nordic walking en wandelingen van 10, 15, 20, 30 en 40 kilometer, historische stadswandeling met gids, voor schooljeugd o.a. zaklopen, steltlopen en avontuurlijke GPS-tocht en kroeglopen met (live)muziek in de horecagelegenheden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Gramsberger Breakfastrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Gramsberger Breakfastrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.