zondag 22 december 2013

KerstRun Aan Zee 2013

Noordwijk aan Zee, gemeente Noordwijk (ZH)

2 km - 4 km - 8 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement KerstRun Aan Zee 2013 is inmiddels verlopen.

Dit jaar wordt voor de zevende keer de enige echte ‘KerstRun Aan Zee’ van Nederland georganiseerd. De organisatie zag vorig jaar het aantal lopers van dit hardloopfestijn verdubbelen. Dit jaar is er een extra afstand aan toegevoegd. De zogenoemde ‘Light house Run’ impliceert een 12km parcours over het strand. Een afstand die alleen geschikt is voor de echte lopers. Daarentegen zijn er ook dit jaar wandel- en gezelligheidsafstanden voor de wat kleinere en recreatielopers onder ons. De overige afstanden zijn de 2km Rudolph (speciaal voor kinderen), de 4km Donner en de 8km Blitzen.

Natuurlijk zijn er dit jaar wederom prijzen te winnen, ook voor de origineelst verklede deelnemers. Gebruik dus je creativiteit en pak die prijs! Een deel van de deelnemersbijdrage zal naar de Edwin van der Sar foundation gaan. Dit goede doel zet zich in voor mensen met een hersenbeschadiging, veelal middels sport- en beweegprojecten. De Foundation stimuleert deze doelgroep om in beweging te komen, tijdens de revalidatie en daarna.

Inschrijven kan via www.kerstrun.nl, maar ook nog ter plaatse. De start- en finishlocatie is op het strand bij St(r)andplaats Nederzandt: Langevelderslag 36-56 | 2204 AH Noordwijk. Om 13:15 begint de warming-up. Het startschot vindt plaats om 13.30 uur. Tussen 11:00 en 12.30 is de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven. Inschrijven kost 5 euro, waarmee u direct de Edwin van der Sar Foundation mee steunt.
Alle afstanden starten gelijktijdig om 13.30 uur. Rugnummers worden tot uiterlijk 12.45 uur uitgedeeld. Er zijn ter plaatse zeer beperkt omkleedpunten beschikbaar. Hou bij het verkleden wel rekening met het weer, zeker op het strand kan de wind een extra 'chill' factor zijn. Wij hopen op veel enthousiaste inschrijvingen!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement KerstRun Aan Zee 2013.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement KerstRun Aan Zee 2013 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.