zaterdag 18 januari 2014

Rock and Run

Groningen (GR)

6 km
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Rock and Run is inmiddels verlopen.

Na drie succesvolle edities maken we voor 2014 weer een paar stappen voorwaarts.

Rock and Run blijft de leukste loop van Nederland. In 2014 organiseren we, aangestoken door jullie enthousiasme niet één maar twee edities van de Rock and Run! Op 18 januari is de Rock and Run officieel onderdeel van Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Op 8 juni gaan we weer dwars over de grachten en door de Jordaan. Met een groot podium bij de start en finish op de Noordermarkt met diverse topbands en uiteraard weer spektakel op en langs de route.

Net als vorig jaar vinden we dat als wij het leuk hebben anderen het ook ‘leuk’ mogen hebben.

RUN FOR WATER
We hebben een fantastisch en simpel doel gevonden in Kenia, waar er door een simpele methode, namelijk het graven van geulen/grachten water wordt opgevangen en er binnen ‘no time’ begroeiing en water wordt gecreëerd voor de lokale bevolking. Vorig jaar is er ruim €30.000 opgehaald en daar willen we in 2014 natuurlijk overheen!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rock and Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Er zijn een trainingsschema's beschikbaar voor het evenement Rock and Run.
De uitslagen van het loopevenement Rock and Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Rock and Run.