zaterdag 7 december 2013

Serious rescue sponsorloop

Zandvoort (NH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Serious rescue sponsorloop is inmiddels verlopen.

Dit is een sponsorloop voor Serious Request georganiseerd door de Zandvoortse Reddingsbrigade en CIOS Haarlem studenten. Bij dit evenement is een minimale bijdrage van 10 euro per persoon gevraagd. Hierbij krijgt u een startnummer voor de tijd die uiteindelijk aan het einde en op de Facebook pagina zal verschijnen.

Wij hebben voor ons project minimaal 50 deelnemers nodig om de opdracht te kunnen halen. Doe mee en ren tegen kindersterfte aan Diarree!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Serious rescue sponsorloop .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Serious rescue sponsorloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Serious rescue sponsorloop .