vrijdag 12 april 2013

STORMLOOP

Zandvoort (NH)

6 km - 12 km - 18 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement STORMLOOP is inmiddels verlopen.

EEN 6KM LANGE STORMBAAN MET 25 UITDAGENDE HINDERNISSEN EN 100 HOOGTEMETERS: HOEVEEL RONDES KUN JIJ AAN?

Want dat staat je te wachten op het Circuit Park Zandvoort. Na de opening van het circuit in 1948 werd op de 'duinenpiste' meerdere malen een Formule 1 Grand Prix georganiseerd. Nu opent deze oude dame haar deuren voor STORMLOOP.

Aan de Nederlandse kust, waar wind en water vrij spel hebben, trotseer je de elementen op een stormbaan die het beste uit jezelf haalt. Je sjouwt zware zandzakken over het 4x4 parcours, ploegt jezelf een weg door grindbakken en klimt over metershoge obstakels.
Over asfalt en door de duinen, STORMLOOP laat je niet met rust. Elke 300 meter wordt er opnieuw het maximale van je gevergd.
En na afloop leg je met een biertje in je hand nog één keer aan je vrienden uit hoe jij die laatste hindernis op pure wilskracht hebt genomen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement STORMLOOP.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement STORMLOOP zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.