zaterdag 20 september 2014

Brabantse Parel

Oisterwijk (NB)

5 km - 10,5 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Brabantse Parel is inmiddels verlopen.

De ‘Brabantse Parel’ is een uniek loopevenement waarbij de beleving van de deelnemers voorop staat. De Nostalgische Kermis en het muziekfeest de ‘Parelfiste’ dragen bij aan een echte Brabantse sfeer. De gezellige dorpssfeer met het enthousiaste publiek langs de route zorgen voor een onvergetelijke loopherinnering. De ‘Brabantse Parel’ moet je meemaken!

Het loopprogramma start op zaterdagmiddag om 15.00 uur met de jeugdlopen en om 16.30 uur starten de hoofdafstanden. Na de sportieve prestatie gaat het feest door tot in de late uurtjes. Na afloop kun je samen met de andere deelnemers, familie, vrienden of kennissen onder het genot van een hapje en een drankje nog lang napraten op één van de vele terrasjes op De Lind en het Lindeplein.

Programma:
15.00 uur: 400m 4-6 jaar
15.30 uur: 800m 7-9 jaar
15.50 uur: 1600m 10-11 jaar
16.10 uur: 1600m 12-13 jaar
16.45 uur: 5km, 10,5km & halve marathon


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Brabantse Parel.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Brabantse Parel zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Brabantse Parel.