zaterdag 25 januari 2014

KidneyRunadNight

Almere-Haven, gemeente Almere (FL)

1 km - 2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement KidneyRunadNight is inmiddels verlopen.

Op 25 januari 2014 vindt de KidneyRun@Night plaats in Almere, ten bate van de Nierstichting.

Het loopparcours van de KidneyRun@Night is compact en voert de deelnemers over de dijken van Almere Haven. Halverwege is er een doorkomst in de Havenkom voor de 1 (jeugd), 2.5 (jeugd), 5 en 10 kilometer wedstrijden.

De start van de race is in de avondschemering waardoor er grotendeels in het donker gelopen wordt. Hiervoor is het parcours deels verlicht en wordt ook de deelnemers gevraagd zich 'licht' te kleden.

Na afloop van de wedstrijd is er een 'Apres-Run'-feest in de Havenkom waar de deelnemers kunnen bijkomen van hun inspanningen.
Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement KidneyRunadNight.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement KidneyRunadNight zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement KidneyRunadNight.