zaterdag 19 oktober 2013

Oldemeijercross

Hardenberg (OV)

1 km - 3 km - 6 km - 9 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Oldemeijercross is inmiddels verlopen.

Rond Hardenberg staat duizend hectare naald- en loofbos, oorspronkelijk geplant voor de houtproductie. Nu levert een tocht door het gebied over een van de vele fiets- en wandelpaden vaak bijzondere ontmoetingen op. Zo kunt u reeŽn en roofvogels tegenkomen op de heideterreintjes en bij de prachtige vennetjes. Op een open terrein, omgeven door oud bos, ligt natuurcamping De Kampmanskuiltjes. Met vlakbij de spartelvijver en dagcamping van recreatieplas De Oldemeijer.

In dit prachtige gebied organiseert atletiekvereniging Spurt88 jaarlijks, op de 3de zaterdag van oktober, de Oldemeijercross. Deze crossloop is ieder jaar een succes en volgens vele atleten is dit de mooiste crossloop in de wijde omgeving. We hopen je dan ook te zien als deelnemer, of als toeschouwer om alle lopers aan te moedigen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Oldemeijercross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Oldemeijercross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.