zondag 19 januari 2014

TRR-Bosloop

Tilburg (NB)

0,5 km - 1 km - 2,5 km - 5 km - 7,5 km - 10 km - 12,5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement TRR-Bosloop is inmiddels verlopen.

In het Reeshofbos in Tilburg wordt een ronde uitgezet van 2,5 km over onverharde bospaden. Die ronde kan één tot zes keer worden gelopen.
Bij deze trimloop worden de gelopen tijden geregistreerd en de uitslagen gepubliceerd op www.uitslagen.nl. Na afloop is er water en fruit van groenteman René Timmermans aanwezig en is er een loterij.
De start is om 11.00 uur. De kinderloop over 500 en 1000 meter start een half uur eerder. Het inschrijfgeld is € 2,50 en de kinderlopen zijn gratis.

Vanaf 9.45 uur kan er ingeschreven worden in het Italiaans restaurant “The king of Italy” aan de Huibevendreef 22 in de Reeshof.
De boslopen worden maandelijks georganiseerd met uitzondering van de maanden mei en juli.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement TRR-Bosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement TRR-Bosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Tilburg (NB).
Meer hardloopevenementen in Tilburg (NB).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement TRR-Bosloop.