zondag 1 september 2013

Pleinloop

Nederhorst den Berg, gemeente Wijdemeren (NH)

2,5 km - 5 km - 7,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Pleinloop is inmiddels verlopen.

De Pleinloop is het enige GRATIS loopevenement van het Gooi en Omstreken. In een viertal rondes gaat de Pleinloop over het karakteristiek Bergs parcours. Elke ronde komen de deelnemers langs de feesttent waar ze worden aangemoedigd door een uitzinnig publiek. Inschrijven kan op 1 September op het plein in Nederhorst den Berg vanaf een uur voor de loop.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Pleinloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Pleinloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Pleinloop.