zaterdag 29 juni 2013

Roze Zaterdag 2013

Utrecht (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Roze Zaterdag 2013 is inmiddels verlopen.

Zoals velen misschien al weten is de Roze Zaterdag dit jaar in Utrecht, en wel de grootste Roze Zaterdag tot nu toe. Een zeer uitgebreid programma zal door de hele binnen stad van Utrecht plaatsvinden, van podia op de feestpleinen tot aandacht voor de allerkleinste, studenten, kunst, cultuur, culinair en nog heel veel meer.
Maar deze Roze zaterdag start met sport!
Op het zeer uitgebreide sportcentrum Olympus op de Uithof in Utrecht (Naast de voor de gelegenheid opgetrokken Roze Camping) zal dit sport evenement plaatsvinden. Volleybal, squash, tennis om er een paar te noemen.
Naast deze baan sporten is er een prachtig parcours uitgezet om te lopen. hardlopen wel te verstaan. 5 en 10km. Na het startschot om 11 uur loop je meteen de uithof uit door het aangename Rhijnouwen en Amelisweerd. Een competitief element ontbreekt natuurlijk niet. Daarom worden de winnaars op het Domplein (Pann Mainstage) gehuldigd (19.00uur) Alle sporten zijn ruim op tijd klaar om daarna te gaan genieten in de stad van alles wat RZ2013 nog meer te bieden heeft. Zelfs tot in de kleinste uurtjes op de verschillende buiten en binnen locaties.
Aarsel niet en 'KOM GEWOON

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Roze Zaterdag 2013.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Roze Zaterdag 2013 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).