woensdag 3 juli 2013

KleuRUN van Grunn

Groningen (GR)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement KleuRUN van Grunn is inmiddels verlopen.

Starten in het wit en eindigen als een kleurrijk kunstwerk? Bij ‘KleuRUN van Grunn’ is het mogelijk! Dit loopevenement, waarbij de deelnemers vijf kilometer lang met gekleurde poeders bestrooid worden, begint alle inwoners van Noord-Nederland in hun greep te krijgen. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom deze spectaculaire en kleurrijke run mee te maken. Winnen is geen doel, beleven des te meer. De opbrengst van deze KleuRUN van Grunn zal volledig ten goede komen aan Make-A-Wish Nederland.

KleuRUN van Grunn vindt plaats op 3 juli 2013 om 20.00 uur op de Drafbaan in het Stadspark Groningen. De inschrijving voor het evenement start dinsdag 21 mei om 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement KleuRUN van Grunn.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement KleuRUN van Grunn zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.