zaterdag 21 december 2013

serious 3FM Request Gaasterlan-run

Balk, gemeente Gaasterlan-Sleat (FR)

5 km - 12 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement serious 3FM Request Gaasterlan-run is inmiddels verlopen.

BALK. Na twee succesvolle edities van de Gaasterlân-run, die vanaf het voetbalcomplex “de Wilgen” in Balk werden georganiseerd, krijgt de derde editie van zaterdag 21 december 2013 een speciaal tintje. Als eerste worden er nu drie afstanden gelopen: de lopers kunnen kiezen uit 5 en 12 kilometer of voor een halve marathon. Verder gaat dit jaar de netto opbrengst naar “Serious Request 2013”. Dat wordt georganiseerd vanuit Het Glazen Huis dat dit jaar op het Wilhelminaplein in Leeuwarden zal komen te staan. Drie Nederlandse dj’s, de namen zijn nog niet bekend, zullen geld inzamelen voor het Rode Kruis. Vorig jaar bracht de actie maar liefst 12.215.667 euro op, dat wordt besteed om wereldwijd babysterfte tegen te gaan en te voorkomen.

De organisatie van de Serious Request Gaasterlân Run 2013 hoopt dat er veel deelnemers aan de run mee zullen doen. Voor de jeugd en beginnende lopers gaan we speciaal een vijf kilometerloop organiseren. Daar kunnen bijvoorbeeld scholen met hele klassen aan meedoen, maar ook sportverenigingen kunnen op die manier aan deze actie meewerken. Om de run een speciaal tintje te geven gaan we ook een halve marathon (21.1 km) organiseren. Die gaat o.a. door het natuurgebied bij de Wyldemerk, langs een gedeelte van het traject van de Elfstedentocht en verder door de Gaasterlandse bossen. Verder staat er een 12 kilometerloop op het programma, die door het bosrijke Gaasterland gaat. Zoals het nu lijkt zal de eerste start zijn om half twaalf.
Wij willen een steentje bijdragen aan de actie voor het Rode Kruis, ook al omdat de Gaasterlân-run wordt georganiseerd op een dag waarop de Serious Request actie in Leeuwarden volop bezig is. We hopen op een succesvolle run.


Hartelijke groet,
Organisatie Gaasterlân-run.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement serious 3FM Request Gaasterlan-run .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement serious 3FM Request Gaasterlan-run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.