zondag 23 juni 2013

Wateringse Veld Loop 2013

's-Gravenhage, gemeente Den Haag (ZH)

1,2 km - 2,5 km - 4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Wateringse Veld Loop 2013 is inmiddels verlopen.

Op zondag 23 juni 2013 vindt alweer de 3e editie van dit hardloopevenement in de Haagse wijk Wateringse Veld plaats. Dit jaar wordt het Wateringse Veld Loopfestijn voor de eerste keer georganiseerd door het Bewonersplatform Wateringseveld zelf. Waarbij intensief samengewerkt wordt met de Gemeente Den Haag en met professionele ondersteuning van de Stichting Lopende Zaken, een ervaren organisator van loopevenementen.

Net als voorgaande jaren wordt voor de 5km en 10km loop een volledig verhard, veilig en verkeersvrijparcours ingericht. Aan het einde van de loop ontvangen alle deelnemers (jong en oud) bij de finish een medaille. Tevens winnen de snelste 3 lopers van elke een prijs.

Dit jaar is er wederom een samenwerking met het Inloophuis Haaglanden aan de Mexicosingel in het Wateringse Veld; een ontmoetingsplek voor kankerpatiŽnten en hun familie.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Wateringse Veld Loop 2013.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Wateringse Veld Loop 2013 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.