zondag 9 juni 2013

Capital Survival Run

Amsterdam (NH)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Capital Survival Run is inmiddels verlopen.

De Capital Survival Run is een hardloopwedstrijd, waarbij de deelnemers een parcours van circa 5 kilometer met 11 obstakels moeten afleggen. Door de combinatie van de obstakels en de afstand wordt dit een zware run, waarbij de deelnemers verschillende spiergroepen zullen aanspannen. Na dit evenement worden de deelnemers en de bezoekers uitnodigt om te proosten op de winnaars in een nabijgelegen café. De obstakels bestaan uit verschillende materialen waarbij er rekening is gehouden met de veiligheid van de lopers en eventuele reclame doeleindes. De sponsoren worden in de gelegenheid gesteld om obstakels te sponsoren om zo hun naamsbekendheid in Amsterdam te vergroten. De run is uitermate geschikt voor mensen die willen laten zien hoe sportief zij zijn, maar ook voor Amsterdamse bedrijven die hun imago willen opfrissen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Capital Survival Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Capital Survival Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.