zaterdag 7 september 2013

CliniClowns Rode Neuzen Race

Slagharen, gemeente Hardenberg (OV)

2,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement CliniClowns Rode Neuzen Race is inmiddels verlopen.

LOOP VOOR DE KRACHT VAN EEN LACH!
CliniClowns vindt dat ieder kind in iedere situatie moet kunnen spelen. Dat klinkt logisch, maar hoe zit dat als je ziek of gehandicapt bent? Vaak komt een kind in een volwassen wereld terecht, doordat de omgeving zich allereerst op de ziekte of handicap richt. Daarom biedt CliniClowns afleiding en plezier. Een kind kan gewoon weer even kind zijn. Maar dat kunnen ze niet zonder jouw hulp. Meld je nu aan voor de Rode Neuzen Race en loop voor de kracht van een lach.

CliniClowns Rode Neuzen Race
CliniClowns organiseert op zaterdag 7 september de Rode Neuzen Race in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Een unieke locatie, voor een bijzondere prestatie! De Rode Neuzen Race is een sponsorloop en kent twee loopvarianten:
- Estafette
Geef je met je collega’s of vriendengroep als team op voor de estafette van 25 km (één ronde is 2,5 km). Een team bestaat uit maximaal 5 leden. Hoe de rondes worden verdeeld over de lopers, bepaalt het team zelf. Als team stel je jezelf als doel samen het streefbedrag van €1250,- aan sponsorgeld op te halen.
- Individueel
Als je je individueel inschrijft, dan loop je 4 rondes van 2,5 kilometer (totaal 10 km). Je tijd wordt geregistreerd, dus je kunt je persoonlijk record nog scherper maken. We vragen je hiermee het streefbedrag van €250,- aan sponsorgeld te verzamelen.
CliniClowns Festijn
De Rode Neuzen Race is onderdeel van het CliniClowns Festijn. Een dag vol feestelijke activiteiten door het hele park. We bezorgen de lopers en hun supporters, maar ook vele gezinnen die aan CliniClowns verbonden zijn, een dag om nooit te vergeten. Je kunt de CliniClowns op allerlei plekken ontmoeten en ervaren hoe bijzonder en onmisbaar hun werk is.

Gratis entree en arrangementen
Alle deelnemers aan de Rode Neuzen Race krijgen gratis entree op de dag van het event en mogen ieder gratis één supporter meenemen. Uiteraard is er een korting voor overige supporters. Bovendien zijn er voor de deelnemers in de periode van vrijdag 6 t/m zondag 8 september speciale arrangementen samengesteld om het hele weekend met hun gezin in een accommodatie op Attractie- & Vakantiepark Slagharen te verblijven.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement CliniClowns Rode Neuzen Race.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement CliniClowns Rode Neuzen Race zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.