zaterdag 14 september 2013

Breakout Run

Schaijk, gemeente Landerd (NB)

15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Breakout Run is inmiddels verlopen.

De Breakout Run is de ultieme offroad hardloopwedstrijd met hindernissen.

Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het start-/finishterrein is er geen weg meer terug... Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis. Buiten de gevangenispoort is het tijd om aan de vluchtroute van zo’n 15 kilometer te gaan beginnen.

De voortvluchtigen zullen achter de muur voor de nodige verrassingen komen te staan. Daarnaast zullen de nodige hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden.

De geruchten gaan dat er nog nooit iemand ontsnapt is uit deze gevangenis, dus wie wordt de eerste? Middels tijdsregistratie wordt er bijgehouden wie er de snelste ontsnappingstijd heeft neergezet en kunnen deelnemers achteraf terug kijken wat hun tijd was.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Breakout Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Breakout Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.