vrijdag 23 augustus 2013

3e Milleniumloop Garyp

Garyp, gemeente Tytsjerksteradiel (FR)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 3e Milleniumloop Garyp is inmiddels verlopen.

Op 23 augustus 2013 wordt er weer een Millenniumloop in Garyp georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd volgt op de lopen die in 2011 en 2012 gehouden zijn.

Garyp ligt aan de rand van de Friese Wouden en kenmerkt zich door het typisch Friese coulissenlandschap waarin boomwallen en groene weiden elkaar afwisselen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen die aan deze loop meedoet naast de wedstrijd ook de omgeving weet te waarderen!

The Hunger Project
Het gaat ook nu niet alleen om wie het eerst bij de finish is, maar ook om de opbrengst die bedoeld is voor een goed doel. Daarom willen we de hele organisatie praktisch zonder budget realiseren, (bijna) alles wordt gratis beschikbaar gesteld. Kortom uw inschrijfgeld komt geheel ten goede van dit project. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat het inschrijfgeld ( 5,- voor de kidsrun en 10,- voor de 5 en 10 kilometerrun) wellicht iets hoger is dan bij vergelijkbare lopen.

Waar we het allemaal voor doen is The Hunger Project (THP). THP is een organisatie die zich inzet voor het wereldwijd verwezenlijken van de afgesproken millenniumdoelen. De THP scoort daarmee veel succes. Wilt u meer weten van THP dan kunt u klikken op www.thehungerproject.nl

We hopen op veel enthousiaste en sportieve deelnemers zodat we een groot bedrag naar THP kunnen overmaken.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 3e Milleniumloop Garyp.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 3e Milleniumloop Garyp zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.