vrijdag 6 september 2013

Oranjeloop

Nieuwleusen, gemeente Dalfsen (OV)

1,6 km - 3,2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Oranjeloop is inmiddels verlopen.

Op vrijdag 6 september 2013 organiseert Bos Bedden Loopgroep AG '85 samen met Comité Unicef Nieuwleusen en in samenspraak met de Oranjevereniging Nieuwleusen e.o. voor de tweede maal de Oranjeloop.
De Oranjeloop wordt gehouden tijdens de Oranjefeesten in Nieuwleusen.

Parcours
Het parcours van de 5 en 10 km gaat over ronden van 2,5 km door o.a. de Oranjebuurt. Start/finish is op de Bosmansweg ter hoogte van het evenemententerrein. Het parcours van de 1 Mijl en de 2 Mijl gaat over ronden van 1,6 km.

Kleedruimte
De kleedkamers van SV Nieuwleusen op Sportpark Het Klaverblad zijn beschikbaar. Hier kan ook geparkeerd worden. Vanaf hier is het ongeveer 500 meter lopen naar de start.

Routebeschrijving
Volg in Nieuwleusen de bordjes van de Oranjeloop. De parkeerplaatsen bij het sportpark aan de Julianalaan zijn bereikbaar als u via de Burg. Backlaan de Beatrixlaan inrijdt. De Bosmansweg is gedeeltelijk afgesloten.

Speaker
Als speaker van de Oranjeloop zal Herman Weening de speaker zijn. Met zijn vakmanschap, kennis van zaken en enthousiasme zal hij elke deelnemer naar de eindstreep praten.

Tijdregistratie
Voor de tijdregistratie wordt de BibTag van MYLAPS gebruikt. Deze chip zit achter op het startnummer geplakt en registreert de tijd. De BibTag is éénmalig te gebruiken. De chip hoeft dus niet ingeleverd te worden.

Prijzen
Voor de diverse categorieën zijn aantrekkelijke (geld)prijzen beschikbaar gesteld. Ook zijn er speciale prijzen voor de eerste Nieuwleusense dame en heer op zowel de 5 km als de 10 km. De prijsuitreiking is z.s.m. na afloop van de diverse afstanden. De prijswinnaars dienen zelf hun prijs af te halen (prijzen worden niet nagestuurd). Elke deelnemer ontvangt een fraaie herinnering.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Oranjeloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Oranjeloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.